Krisna-völgy farmjuk több százezer turistát, és sok nemzetközi elismerést hozott Magyarországnak. Kérjük a Magyar Országgyűlést, védje meg a Krisna-hívők földjét, szerzeteseit és szentként tisztelt teheneit, s biztosítsa, hogy a társadalomnak végzett kiemelkedő szolgálataikat zavartalanul folytathassák.

Tovább a krisna.hu oldalra >>
temp

  VÉDJUK MEG KRISNA-VÖLGYET ÉS A SZENT TEHENEKET!


  A 270 hektáros Krisna-völgy jelenleg 300 szerzetesnek és kisgyermekes családnak, és 52 szentként tisztelt tehénnek valamint ökörnek a lakóhelye. Az egyházügyi törvény módosítása után kialakult rendezetlen jogi helyzet miatt azonban 2012. január 1-én ők mindannyian elveszíthetik otthonukat, életterüket, s az ország egyik legkiemelkedőbb ökogazdasága és turisztikai célpontja bezár.


  A Somogyvámos határában lévő Krisna-völgyet 1993-ban kárpótlási jegyekért, saját erőből és adományokból vásárolták a hívők. Az első lakók a telet az akólban, szalmabálák között dideregve töltötték. Főzni, meleg ételhez jutni nem tudtak, mert a palackban megfagyott a gáz. De nem adták fel. Lemondásuknak és eltökéltségüknek köszönhetően az elhanyagolt birkalegelők és az ugaron fekvő területek néhány év alatt virágzó kertekké, lombos ligetekké és dúsan termő biogazdasággá változtak. Krisna-völgy az elmúlt években több, mint félmillió hazai és külföldi kisiskolást, egyetemistát, családot és turistát látott vendégül, s osztotta meg tapasztalatait velük. A vegyszermentes növénytermesztésre és szennyvíztisztításra, és a megújuló energiaforrások használatára épülő, önellátó Krisna-völgyi gazdaság világviszonylatban is elismertséget jelent Magyarországnak.


  Védjük meg az ország egyik legfontosabb biogazdaságát és turisztikai célpontját! Mentsük meg a családokat, a szerzeteseket és a szent teheneket! Csatlakozz Te is a december 13-án 14.00 órai kezdettel a Parlament melletti téren (Kossuth tér 4., a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium előtt), a Krisna-völgyi tehenek jelenlétében tartandó békés demonstrációhoz, melyben cselekvésre kérjük az ország vezetőit!


  Kérünk, fejezd ki Te is szimpátiádat petíciónk aláírásával: http://www.peticiok.com/krisna
  További információk: www.krisna.hu
  Mérő Mátyás (Madhupati dász) 06-1-212-62-70
  Fodor Kata +36-30-336-71-71; info@krisna.hu

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy alárása a petíción csak a megerősítő emailben való aktiválás után jelenik meg. Ha az üzenet néhány perc alatt nem érkezik meg, érdemes ellenőrizni a spam üzenetek között.
temp

  Kapcsolat

  Mérő Mátyás (Madhupati dász) 06-1-212-62-70

  Fodor Kata +36-30-336-71-71
  info@krisna.hu

  Petition

The Hungarian Society for Krishna Consciousness is the main representative of the Hindu world religion in Hungary. The Krishna-devotees are known for their exemplary religious practices, dedication to distributing knowledge of eternal spiritual values and pure, exemplary lifestyles; their efforts and achievements in assisting underprivileged people, as well as in fighting environmental problems and promoting sustainability are also well known and valued worldwide.

Their Krishna-valley farm has brought hundreds of thousands of tourists and more international recognition for Hungary. We are urging the Hungarian Parliament to make sure their lands, monks and sacred cows are protected, and their invaluable services to the society are uninterrupted.  Küldj személyes videó üzenetet YouTube-on!

  Hogyha személyes élményed van Krisna-völgyről és szeretnéd, ha megóvnák Európa legnagyobb ökofalvának értékeit, készíts erről videó üzenetet otthon!


  A videókat saját magad is elkészítheted egy webkamera segítségével a YouTube rendszeren keresztül. Az alábbi linkre kattintva a felvétel azonnal felkerül az internetre. http://www.youtube.com/my_webcam

  A feltöltés után – hogy egységes kinézettel jelenjenek meg a videók – a közzététel módjánál válaszd a Személyes kategóriát (így még nem lesz azonnal nyilvános, szerkeszthető). Az elkészült videó linkjét (URL) küld el erre az emailcímre feliratozásra, amit feldolgozás után hamarosan közéteszünk: sajto@krisna.hu


  Amire érdemes figyelni:

  - A videó üzenet mindössze 1-3 perc hosszúságú legyen.
  - A felvétel elején mutatkozz be és meséld el miként találkoztál Krisna-hívőkkel, mit jelent számodra Krisna-völgy, egészen személyesen és invitáld a nézőt a demonstrációra!.


  Bannerek

  hamarosan

temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb
temp-thumb